Home / Actualitate / Îmbrăcăminte contrafăcută confiscată de polițiști de la o femeie de 39 de ani din municipiul Rădăuți

Îmbrăcăminte contrafăcută confiscată de polițiști de la o femeie de 39 de ani din municipiul Rădăuți

În perioada 04.02.-10.02.2019, Serviciul de Investigarea Criminalității Economice Suceava a organizat o acţiune punctuală pe raza judeţului pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale privind drepturile de proprietate intelectuală.
Au fost verificate 21 de societăți comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale și familiale, fiind constatate 9 infracţiuni, toate la Legea nr.84/1998 rep., privind mărcile și indicațiile geografice. Polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.000 lei, toate la Legea nr.12/1990 și au confiscat bunuri în valoare de 1.000 lei, constând în produse cosmetice. De asemenea, au mai fost ridicate, în vederea expertizării, bunuri în valoare de 9.280 lei, constând în produse de îmbrăcăminte și încălțăminte.

În Piața din municipiul Rădăuți, polițiștii au identificat o localnică de 39 de ani care oferea spre comercializare produse de îmbrăcăminte, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciunea că produsele ar fi contrafăcute. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ,,punerea în circulație de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii’, bunurile fiind ridicate în vederea expertizării.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Comuna Ipotești, fără primar

Pentru că a pierdut mandatul, funcția de primar va fi preluată de viceprimarul comunei Ipotești, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.