Home / Actualitate / Acțiuni desfășurate de polițiști pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră

Acțiuni desfășurate de polițiști pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră

La 16.02.2019, Poliția municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în zona de desfășurare a manifestării ” Serbările Zăpezii 2019”, ocazie cu care au fost organizate 3 filtre, fiind constatată 1 infracțiune în flagrant și aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.220 lei, din care 13 la regimul circulației rutiere.

Dolhasca

La 16/17.02.2019, Poliția orașului Dolhasca în cooperare cu Serviciile Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Suceava și la care au fost cooptate și forțe de jandarmi, a organizat o acțiune punctuală pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în zona barurilor și discotecilor din localitate, în cadrul căreia au fost legitimate 160 de persoane, fiind constatată o infracțiune și aplicate 4 sancţiuni contravenționale, în valoare de 3.305 lei.

Polițiștii au mai retras 2 certificate de înmatriculare.

Exemplu:
În cadrul acțiunii a fost identificat în flagrant un localnic de 25 de ani care conducea autoturismul pe drumurile publice având o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Băut bine, a ajuns cu motocultorul cu semiremorcă într-un gard

Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată joi, ora 16.48, despre faptul că, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.