Home / Actualitate / „Drag de Dragobete”, eveniment caritabil al Grupului de Iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina

„Drag de Dragobete”, eveniment caritabil al Grupului de Iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina

De dragul Bucovinei de mâine, sprijină un copil să meargă la școală!

Grupul de Iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina şi Taverna lui Bachus organizează, de Dragobete, duminică, 24 februarie, începând cu ora 17:00, o seară specială, un eveniment caritabil intitulat „Sprijină un copil să meargă la şcoală!”. Distracţia va fi asigurată de Andrada Laza (Artis Band), Ionuţ Ciubotaru şi Andrei Ceobanu. Cei interesaţi, pe baza unei invitaţii care costă 50 de lei, vor putea să participe la acest eveniment caritabil din care nu lipsesc meniul tradiţional românesc (coaste de porc afumate la cuptor, cartofi aurii, murături şi sos barbeque sau piept de pui în foiţă de bacon, cartofi umpluţi şi sos de telemea; desert – papanaşi bucovineni cu sos de afine; câte un pahar de vin alb/roze/roşu) şi, cel mai important, o licitaţie cu obiecte surpriză – tombolă cu premii – pentru unul dintre proiectele pe care Grupul de Iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina îl susţine: „Sprijină un copil să meargă la şcoală!”.

Intrarea la eveniment se face doar pe bază de rezervare, la telefon: 0747 622 180; 0741 554 146.

Evenimentul caritabil este organizat de Grupul de Iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina, cu sprijinul JCI Suceava şi al Bursei pentru Viaţă. Premiile vor fi oferite de Pensiunea Valeria, Queen Concept Flower, Oriflame Studio Suceava şi Jidvei.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

La 23.08.2019, ora 02.05, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.