Home / Actualitate / Foto: Școală Gimnazială din Fîntînele a fost reabilitată și modernizată

Foto: Școală Gimnazială din Fîntînele a fost reabilitată și modernizată

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale Fîntînele au revenit la cursuri, într-o școală complet renovată. Astfel, luni 25 februarie a.c., clopoțelul a sunat din nou într-o clădire complet schimbată, în urma unor ample lucrări de investiții pentru modernizare și dotare. Fostul conac boieresc, a fost reabilitat astfel încât astăzi elevii învață într-o școală total modernizată, beneficiind de grupuri sanitare noi, salile de clasă sunt dotate cu mobilier nou, bănci, scaune, table, reabilitat a fost și acoperișul. Încălzirea sălilor de clasă se asigură prin două centrale termice pe lemne.

Astfel după reabilitarea grădiniței din Stamate, după darea în folosință a grupurilor sanitare de la Școala Gimnazială Mihai Eminescu din Bănești, după darea în funcțiune a Grădiniței din Fîntînele și elevii Școlii Gimnaziale Fîntînele, beneficiază de condiții deosebite de studiu.

„Astăzi am reușit să aducem elevii la școala din Fîntînele, sper să păstreze ce au găsit în școală pentru că s-au depus eforturi deosebite pentru condițiile create. Pe această cale, vreau să mulțumesc la toți cei implicați, Ministerul Dezvoltării, Consiliul Local, constructorului. Sper să fie un an cu cât mai multe proiecte aprobate la București, deoarece avem depuse destule”, a scris pe o rețea de socializare primarul comunei Fîntînele,  Vasile Hîj.

Foto

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Băut bine, a ajuns cu motocultorul cu semiremorcă într-un gard

Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată joi, ora 16.48, despre faptul că, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.