Home / Actualitate / Șase autospeciale au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Măneuți

Șase autospeciale au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Măneuți

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii S.V.S.U. Frătăuții Vechi și Frătăuții Noi, au intervenit duminică 24 februarie, în jurul orei 17:45, cu șase autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi. La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul și mansarda casei, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie și la două case învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 19:20.
A
u ars acoperișul și mansarda casei pe 120 mp, bunuri casnice și aproximativ 40 mp de izolație din polistiren. De asemenea, s-au degradat aproximativ 60 mp din planșeul parterului.
Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric generat de un conductor electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei, anexele gospodărești și cele două locuințe învecinate.

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Băut bine, a ajuns cu motocultorul cu semiremorcă într-un gard

Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată joi, ora 16.48, despre faptul că, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.