Home / Actualitate / Incendiu la o gospodărie în localitatea Negostina, comuna Balcauti

Incendiu la o gospodărie în localitatea Negostina, comuna Balcauti

Militarii Gărzii de Intervenție Siret au intervenit în data de vineri 01 martie a.c., în jurul orei 19:30, cu doua autospeciale de stingere cu apa și spuma pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință particulara din loc. Negostina, comuna Balcauti. La sosirea forțelor de intervenție ardeau violent cu flacără foișorul din lemn, pereții din lemn ai unei magazii, pereții din lemn și material plastic ai unei bucătării de vara, cu posibilități de propagare la întreaga locuință precum și la o locuință învecinata.

Din fericire pompierii militari au reușit localizarea incendiului rapid, salvând astfel construcțiile din gospodărie și o alta gospodărie învecinata. Au ars în incendiu foișorul din lemn, elemente de mobilier, electrocasnice și alte bunuri depozitate în foișor. Pe parcursul interventiei nu au fost înregistrate victime. Cauza probabila de producere a incendiului a fost generata de jar sau scântei provenite de la un cuptor cu acumulare de căldură lăsat nesupravegheat.

De asemenea, duminică 03 martie a.c., s-au înregistrat pana la aceasta ora doua incendii de vegetație uscata pe teritoriile municipiului Fălticeni și com. Moara.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

S-a modificat programul de reexaminare pentru șoferii care și-au pierdut dreptul de a conduce

IPJ Suceava anunță că : “Având în vedere modificările și completările recente aduse O.U.G. nr.195/2002 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.