Home / Actualitate / Șoferi cu dosare penale după ce au condus băuți sau fără permis

Șoferi cu dosare penale după ce au condus băuți sau fără permis

La 02.03.2019, în jurul orei 12.00, o patrulă din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama a oprit pentru control pe un drum comunal de pe raza comunei Moldovița, autoturismul condus de un localnic de 67 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul ca bărbatul are permisul de conducere anulat din 14.01.2013 în baza unei hotărâri judecătorești, ca urmare a unei infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Frătăuții Noi

La 02.03.2019, ora 19.00, în timp ce acționa pe raza comunei Frătăuții Noi, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a efectuat semnalul regulamentar de oprire unei autoutilitare înmatriculate în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acesteia pe o distanță de circa 2,5 km pe DJ 291A și pe un drum lateral neclasificat spre lunca râului Suceava, unde, bărbatul de la volan a oprit vehiculul și a coborât, după care a fugit, fiind urmărit, imobilizat, încătușat și condus de polițiști la sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești.
Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un localnic de 27 de ani și a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Mălini

La 03.03.2019, în jurul orei 03.05, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe strada 2 Grăniceri din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 25 de ani din comuna Mălini. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 03.03.2019, ora 03.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Universității din localitate, la intersecția cu strada Leca Morariu, un autoturism, ocazie cu care, de la volanul mașinii a coborât o persoană de sex feminin, care a fugit de la fața locului, fiind urmărită și imobilizată de polițiști. Conducătoarea auto a fost identificată de polițiști ca fiind o femeie de 26 de ani din comuna Valea Moldovei. Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătoarei auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă aceasta a refuzat, după care, la spital, a fost de acord să fie testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

S-a modificat programul de reexaminare pentru șoferii care și-au pierdut dreptul de a conduce

IPJ Suceava anunță că : “Având în vedere modificările și completările recente aduse O.U.G. nr.195/2002 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.