Home / Actualitate / Razie desfășurată de polițiști pentru creșterea gradului de siguranță publică în cartierele Burdujeni și Ițcani

Razie desfășurată de polițiști pentru creșterea gradului de siguranță publică în cartierele Burdujeni și Ițcani

La 02/03.03.2019, Poliția municipiului Suceava a organizat o acțiune punctuală în sistem integrat în cartierele Burdujeni și Ițcani din localitate, zone identificate cu risc criminogen, pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră. Au fost verificate 42 de entități economice, fiind legitimate 416 persoane și controlate 193 de autovehicule. 89 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, fiind constatată o infracțiune în flagrant și aplicate 65 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 22.790 lei. Polițiștii au mai reținut 12 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Acțiuni desfășurate de polițiști pentru creșterea gradului de siguranță publică

În perioada 01.-02.03.2019, Poliția orașului Siret a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, în cadrul căreia au fost legitimate 121 de persoane și controlate 104 autovehicule. Polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.700 lei, au reținut un certificat de înmatriculare și au retras un set de plăcuțe de înmatriculare. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 17.682 lei, constând în țigări, băuturi alcoolice și material lemnos.

Milișăuți

La 02.03.2019, Poliția orașului Milișăuți și Postul de poliție comunal Iaslovăț din arondare a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră. Au fost verificați 4 agenți economici, fiind legitimate 64 de persoane și controlate 52 de autoturisme. Au fost testați cu aparatul etilotest 16 conducători auto, fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.320 lei. Polițiștii au mai reținut un certificat de înmatriculare.

Vatra Dornei

La 02/03.03.2019, Poliția municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune punctuală pentru menţinerea unui climat de ordine publică și siguranţă rutieră, prevenirea faptelor cu violență în zona barurilor, discotecilor pe raza de competență, ocazie cu care au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.915 lei, din care 12 la regimul circulației rutiere.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Polițiștii au aplicat 640 de sancțiuni contravenționale în “minivacanța de Sf. Maria”

Poliţiştii suceveni au acţionat zilnic în perioada 15.08-18.08.2019, pentru pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, dar şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.