Home / Actualitate / Șase focuri de armă trase de polițiștii de frontieră pentru prinderea unor contrabandiști de țigări

Șase focuri de armă trase de polițiștii de frontieră pentru prinderea unor contrabandiști de țigări

Ieri, 03 martie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – județul Suceava a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 15.20, un echipaj al poliției de frontieră a observat patru persoane care transportau în spate, de la frontiera de stat spre localitatea Straja, mai multe colete voluminoase.

Imediat, colegii noștri au acționat pentru reținerea celor în cauză, dar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliției de frontieră, aceștia au abandonat coletele și au încercat să fugă. Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras şase focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată nu s-au oprit și au fugit în localitatea Straja.

Imediat, au fost anunțate şi autoritățile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite 4 colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 70.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

La 23.08.2019, ora 02.05, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.