Home / Actualitate / Video: Un conductor electric defect, cauza unui incendiu puternic la o gospodărie din localitatea Vama

Video: Un conductor electric defect, cauza unui incendiu puternic la o gospodărie din localitatea Vama

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, au intervenit luni 04 martie a.c., în jurul orei 18:31, cu trei autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Vama. La sosirea echipajelor, ardeau trei anexe gospodărești, înglobate într-o construcție corp comun, precum și o parte din acoperișul casei (P+M), cu pericol de propagare la întreaga locuință și la o casă învecinată.
Incendiul a fost lichidat la ora 21:55.

Au ars aproximativ 20 mp din acoperișul casei, o bucătărie de vară pe 35 mp, un garaj pe 15 mp și un adăpost de animale pe 40 mp, toate construite din lemn. A mai ars un autoturism și s-au degradat tencuieli și zugrăveli interioare de la casă, elemente de tâmplărie, învelitorile din tablă de la casă și de la anexe, aparate electrocasnice, obiecte de mobilier, materiale textile, scule electrice și altele. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul casei proprietarului și locuința învecinată.

Video


Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

S-a modificat programul de reexaminare pentru șoferii care și-au pierdut dreptul de a conduce

IPJ Suceava anunță că : “Având în vedere modificările și completările recente aduse O.U.G. nr.195/2002 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.