Home / Actualitate / Material lemnos confiscat de polițiști

Material lemnos confiscat de polițiști

La 05.03.2019, ora 11.45, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a oprit pentru control, pe strada Piața Unirii din localitate, autoturismul condus de un localnic de 43 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat ca urmare a săvârșirii mai multor infracțiuni rutiere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul cu permis de conducere anulat”, ce va fi soluționat procedural.

La 05.03.2019, ora 12.50, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta a oprit pentru control, pe DJ 175 din comuna Izvoarele Sucevei, autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Ulma.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul circulației rutiere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere ”, ce va fi soluționat procedural.

La 05.03.2019, ora 16.00, în timpul executării serviciului, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești a constatat faptul că, pe DJ 208A din comuna Bosanci, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate trei autoturisme, din care unul parcat în zonă.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoturismele implicate în tamponare și pe conducătorii auto, un bărbat de 66 de ani din municipiul Suceava și o femeie de 48 de ani din comuna Udești.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului și de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul femeii.
În cauză s-au întocmit 2 dosare penale, fiecare conducător auto fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.

La 05.03.2019, ora 15.30, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a fost sesizată despre la faptul că, pe strada Petru Rareș din localitate, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto vinovat pare sub influența băuturilor alcoolice.
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 15.25, în timp ce conducea autoturismul pe strada Petru Rareș din municipiul Suceava, un bărbat de 62 de ani din comuna Dărmănești a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un autoturism parcat în zonă.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 05.03.2019, în jurul orei 16.45, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuți din localitate, autoturismul condus de un localnic de 18 ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
Întrucât autoturismul avea inspecția tehnică periodică expirată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional și s-a dispus măsura complementară a ridicării plăcuțelor de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare al autoturismului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, conducătorul auto de 18 ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, întrucât acesta este cercetat în alte cauze penale pentru infracțiuni la regimul rutier sau contra patrimoniului.

La 05.03.2019, în jurul orei 20.59, un echipaj din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc a oprit pentru control pe strada Valea Seacă din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Brodina.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 05.03.2019, ora 19.45, o patrulă din cadrul Poliției orașului Frasin a oprit pentru control pe DJ 177A, din comuna Ostra, autoutilitara condusă de un localnic de 39 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

S-a modificat programul de reexaminare pentru șoferii care și-au pierdut dreptul de a conduce

IPJ Suceava anunță că : “Având în vedere modificările și completările recente aduse O.U.G. nr.195/2002 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.