Home / Actualitate / VIDEO & FOTO: Incendiu în localitatea Drăgoiești

VIDEO & FOTO: Incendiu în localitatea Drăgoiești

Militarii Detașamentelor de Pompieri Suceava și Fălticeni, împreună cu lucrătorii S.V.S.U. Drăgoiești, au intervenit cu patru autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Drăgoiești.
La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, toate construite din lemn.
Intervenția a fost deosebit de grea, din cauza drumului inaccesibil autospecialelor de intervenție până la gospodăria afectată, dar și a vântului puternic care a favorizat propagarea rapidă și dezvoltarea flăcărilor.
Incendiul a fost lichidat la ora 20:00.
Au ars adăpostul de animale și șura pe o suprafață de 120 mp, o anexă pe 35 mp, acoperișul casei pe 63 mp și bunuri casnice. S-au degradat pereții din lemn ai locuinței.
Incendiul s-a propagat la casă și anexe de la un foc deschis în spații deschise, făcut în grădina gospodăriei, pentru arderea vegetației uscate.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică și alte bunuri din locuință.

FOTO:

VIDEO:

 


 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

9 elevi au făcut indigestie după ce au băut „pe nerăsuflate” lapte la școală

DSP Suceava( Direcția de Sănătate Publică) a  finalizat ancheta în cazul evenimentului epidemiologic în urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.