Home / Actualitate / Material lemnos confiscat de polițiști

Material lemnos confiscat de polițiști

La 14.03.2019, în jurul orei 10.00, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Victoriei din localitate, autoutilitara condusă de un bărbat de 21 de ani, din comuna Baia, care transporta material lemnos.
În urma verificării documentelor de însoţire a materialului lemnos prezentate de conducătorul auto, polițiștii au constatat neconcordanţe între cantitatea înscrisă în avizul de însoţire şi cea transportată, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că bărbatul transporta 3,42 m.c. material lemnos cu 0,72 m.c. mai mult decât cantitatea înscrisă în documente.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în plus, în valoare de 140 de lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Pătrăuţi.

La 14.03.2019, ora 11.20, polițiștii Postului de poliţie Mănăstirea Humorului au oprit pentru control pe DJ 177 din localitate, autoutilitara condusă de un localnic de 21 de ani care transporta material lemnos.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că acesta transporta ilegal cantitatea de 4,28 m.c. cherestea de esență rășinoase.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, materialul lemnos în valoare de 2.734 lei a fost confiscată și predat în custodie personalului silvic, iar autoutilitara a fost indisponibilizată.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Băut bine, a ajuns cu motocultorul cu semiremorcă într-un gard

Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată joi, ora 16.48, despre faptul că, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.