Home / Actualitate / Evenimente rutiere cerecetate de polițiști

Evenimente rutiere cerecetate de polițiști

La 20.03.2019, în jurul orei 07.38, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă deosebit de periculoasă pe DN 17 din comuna Iacobeni, un bărbat de 43 de ani din orașul Broșteni, a derapat și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 35 de ani din Serbia. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 51 de ani din orașul Broșteni, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Ipotești

La 20.03.2019, ora 11.20, în timp ce conducea autoturismul pe DC 70 din localitatea Ipotești, o femeie de 32 de ani din municipiul Suceava, a surprins şi accidentat ușor un localnic de 8 ani, angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Verești

La 20.03.2019, ora 11.47, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 290 din comuna Verești, un localnic de 39 de ani, a surprins şi accidentat ușor un minor de 10 ani din aceeași localitate, angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

CASA BUCOVINEANĂ DE LA PUTNA (muzeu etnografic)

O casă bucovineană cu faţa la drum, te întâmpină în centrul comunei Putna, chiar lângă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.