Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 23.03.2019, orele 20:50, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publica Suceava au identificat pe B-dul Ana Ipătescu din mun. Suceava un moped care nu avea montata plăcuţa cu număr de înmatriculare. Acesta era condus de către un tânăr de 18 ani, din com. Mitocul Dragomirnei. Urmare a verificărilor efectuate s-a constatat că mopedul nu era înmatriculat iar conducătorul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Vama

La 23.03.2019, ora 18.37, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Suceava au oprit pentru control, pe DJ 176, în localitatea Stâmtura, comuna Vama, autoturismul condus de către un bărbat de 43 de ani, localnic. Din verificări a rezultat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.
A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Vicovu de Sus

La 23.03.2019, la ora 10.00, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au oprit pentru control pe Calea Cernăuți din orașul Vicovu de Sus autoturismul condus de către o femeie de 38 de ani, localnică.
În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că femeia apare cu menţiunea la permisul de conducere „cu restricţii – reţinut”, în baza art. 335 alin. (2) din Codul penal.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.