Evenimente rutiere cercetate de polițiști

În ziua de 23.03.2019, în jurul orelor 18.00, un tânăr de 25 ani, din oraşul Gura Humorului, în timp ce conducea imprudent bicicleta, pe strada Sf. Mihail din localitate, având direcţia de deplasare centru spre strada Vasile Alecsandri, a pierdut controlul asupra direcţiei, a lovit bordura şi a căzut pe partea carosabilă lovindu-se la mâna dreaptă. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului.
Biciclistul fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fără a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Salcea – Verești

La 23.03.2019, în jurul orelor 19.45, un tânăr de 25 ani, din orașul Liteni, în timp ce conducea motociclul pe DJ. 290, având direcție de deplasare Salcea – Verești, într-o curbă ușoară la stânga, din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum a pierdut controlul asupra direcției de mers, după care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un teren viran. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului, acesta fiind preluat de un echipaj de ambulanță. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ iar ulterior i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.