Home / Actualitate / 18 permise de conducere reținute în cadrul unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră desfășurate de polițiști

18 permise de conducere reținute în cadrul unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră desfășurate de polițiști

În perioada 23-24.03.2019, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au organizat o acțiune pe raza județului pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. În cadrul acțiunii, au fost testați cu aparatul etilotest 276 de conducători auto, fiind constatate 3 infracțiuni și aplicate 164 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 71.360 lei. Polițiștii au reținut 7 permise de conducere, din care 2 pentru alcool și 5 alte abateri și au retras 3 certificate de înmatriculare.

În perioada 23-24.03.2019, în scopul impunerii unui climat de disciplină și siguranță rutieră în rândul participanților la trafic, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune pe raza județului, pe linia combaterii excesului de viteză, una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave, în cadrul căreia au fost constatate 8 infracţiuni și aplicate 380 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 183.425 lei, din care 240 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 30 pentru lipsa centurii de siguranță și 110 pentru alte abateri. S-au mai reținut 11 permise de conducere, din care 7 pentru viteză, 3 pentru depășiri neregulamentare și 1 alte cauze și s-au retras 5 certificate de înmatriculare.

Fântâna Mare
La 23.03.2019, ora 12.17, un bărbat de 26 de ani din municipiul Suceava a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției, în timp ce rula pe DN 15C, din comuna Fântâna Mare, cu viteza de 147 km/h, limita fiind de 50 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Patru dosare penale pentru alcool, și unul pentru un puști de 15 ani, pentru conducere fără permis

În ziua de duminică, polițiștii au întocmit actele necesare pentru 5 dosare penale. Astfel, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.