Home / Actualitate / Aproximativ 3.000 mp de vegetație uscată, 30 de stupi de albine și 30 de cauciucuri uzate au ars într-un incendiu la Rădăuți

Aproximativ 3.000 mp de vegetație uscată, 30 de stupi de albine și 30 de cauciucuri uzate au ars într-un incendiu la Rădăuți

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit cu două autospeciale de stingere, miercuri (27 martie a.c.), în jurul orei 17:00, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Rădăuți. La sosirea echipajelor, ardea vegetația uscată de pe un teren, iar flăcările erau propagate la mai mulți stupi de albine și la un depozit (în aer liber) de cauciucuri uzate. Trei saivane dezafectate, aflate în imediata apropiere, erau în pericol să fie cuprinse de foc. Cel mai probabil, din cauza unei țigări nestinse (aruncată pe vegetația uscată), au ars aproximativ 3.000 mp de vegetație uscată, 30 de stupi de albine și 30 de cauciucuri uzate.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat cele trei saivane dezafectate și 70 de stupi de albine.

Tot ieri, în jurul orei 20:30, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, în care a ars vegetația uscată de pe un teren cu o suprafață de aproximativ 6 hectare, în satul Pleșca, comuna M-rea Humorului.

Nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă a fost foc deschis în spații deschise, pentru igienizarea terenului.

Foto

Video

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Patru dosare penale pentru alcool, și unul pentru un puști de 15 ani, pentru conducere fără permis

În ziua de duminică, polițiștii au întocmit actele necesare pentru 5 dosare penale. Astfel, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.