Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică desfășurată de polițiști la Rădăuți

Duminică 31 martie a.c., Poliția municipiului Rădăuți a organizat o acțiune în sistem integrat cu efective mărite pe raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, prevenirea faptelor de comerț ilicit și a criminalității în domeniul silvic.
Au fost verificate 116 autovehicule și au fost legitimate 120 de persoane. Polițiștii au constatat 4 infracțiuni și au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.625 lei. De asemenea, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare, au fost retrase 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare pentru I.T.P. expirat și s-au ridicat bunuri pentru cercetări în valoare de circa 2.350 lei, constând în articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri de diferite mărci.

Astfel, duminică în jurul orei 09.00, în târgul auto organizat pe str. Tolocii din municipiul Rădăuţi, a fost identificat un bărbat de 24 de ani din județul Galaţi, cu domiciliul în comuna Dumbrăveni județul Suceava, care efectua acte de comerț cu produse industriale inscripţionate cu mărci cunoscute fără a prezenta documente de provenienţă, aviz de însoţire a mărfii ori certificat de conformitate, declarând că bunurile expuse spre vânzare le-a achiziţionat personal dintr-un bazar din municipiul Bucureşti. În cauză s-a procedat la ridicarea în vederea confiscării şi continuării cercetărilor a bunurilor susceptibile a fi contrafăcute, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
[/su_box

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.