Material lemnos confiscat de polițiști

La 07.04.2019, ora 02.30, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe DN 2E din comuna Fântâna Mare, două autoutilitare, una condusă de un bărbat de 45 de ani și cealaltă de un bărbat de 43 de ani, ambii din comuna Slatina, care transportau material lemnos.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, cei doi bărbați nu dețin documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul de 45 de ani transporta ilegal cantitatea de 5,48 m.c. cherestea de esență rășinoase, iar bărbatul de 43 de ani transporta ilegal 4,48 m.c. cherestea rășinoase.
Cei doi conducătorii auto au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, materialul lemnos în valoare totală de 6.364 lei, a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic, iar ca măsură complementară s-a dispus indisponibilizarea celor două autoutilitare, în valoare totală de aproximativ 9.000 de euro.

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.