Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Peste 250 de conducători auto testați cu aparatul etilotest, în urma unei acțiuni desfășurată de polițiști pentru creșterea gradului de siguranță rutieră

În 06.04.2019, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești a organizat o acţiune pe raza județului pe linia combaterii conducerii autovehiculelor pe drumurile publice de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, în cadrul căreia au fost testați cu aparatul etilotest 254 de conducători auto, fiind constatate 3 infracțiuni și aplicate 101 sancțiuni contravenționale, în valoare de 38.070 lei. S-au mai reținut 13 permise de conducere și s-au retras 15 certificate de înmatriculare.

La 06.04.2019, ora 20.10, un bărbat de 50 de ani din comuna Adâncata a fost identificat pe strada 22 Decembrie din municipiului Suceava de un echipaj rutier în timp ce conducea autovehiculul având o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Autotren cu lemne de 60.000 de euro, confiscat de polițiști la Sucevița

Pe 16 aprilie, în jurul orei 12.15, polițiștii de la Sucevița au oprit, la Voievodeasa, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.