Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Accidente rutiere cercetate de polițiști

La 12.04.2019, în jurul orei 08.50, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei din municipiul C-lung Moldovenesc, un bărbat de 27 de ani din comuna Frumosu s-a angajat într-o depășire neregulamentară, fără să se asigure corespunzător, moment în care, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 31 de ani din județul Vâlcea. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto din județul Vâlcea, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să rămână internat. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Râșca

La 12.04.2019, ora 08.00, în timp ce conducea autoturismul pe str. Școlii din comuna Râșca, ajuns la intersecția cu str. Mănăstirii, un localnic de 38 de ani, a intrat în coliziune laterală cu bicicleta condusă de un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate care circula pe str. Mănăstirii și care nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează Trecerea” și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a biciclistului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Atât conducătorul auto cât și biciclistul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 12.04.2019, ora 09.03, în timp ce conducea autoutilitara pe str. Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, din cauze medicale, un bărbat de 55 de ani din comuna Grăniceşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și a acroşat un stâlp din lemn ce aparţine reţelei de telecomunicaţii şi un copac, după care s-a oprit pe trotuar. În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Incendiul de la Marginea nu a fost provocat, ci a plecat de la un scurtcircuit

Incendiul din noaptea de miercuri spre joi de la Marginea, unde a ars un adăpost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.