Home / Actualitate / Acțiune desfășurată de polițiști pentru creșterea gradului de siguranță rutieră

Acțiune desfășurată de polițiști pentru creșterea gradului de siguranță rutieră

In perioada 09.04.-10.04.2019, Biroul Rutier Suceava a organizat o acţiune pe raza de competență pe linia disciplinării pietonilor şi a conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public. A fost constatată o infracțiune și au fost aplicate 29 de sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 13.180 lei, din care 9 față de pietonii care au încălcat normele rutiere. Polițiștii au mai reținut 8 permise de conducere, toate pentru neacordare prioritate pietoni, au retras 3 certificate de înmatriculare și au ridicat 3 perechi de plăcuțe de înmatriculare, pentru lipsă ITP și RCA.

Acțiune desfășurată de polițiști pentru creșterea gradului de siguranță publică

La 11.04.2019, Poliția municipiului Fălticeni a organizat o acțiune în sistem integrat pe raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră la care au fost cooptate forțe de jandarmi, polițiști locali și reprezentanți din cadrul Primăriei Fălticeni. Au fost constatate două infracțiuni, fiind aplicate 40 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 12.310 lei. Polițiștii au reținut un permis de conducere și au confiscat bunuri în valoare de 450 lei, respectiv articole de îmbrăcăminte.

Fălticeni

La 11.04.2019, ora 19.28, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a depistat pe strada Armatei din localitate, autoturismul condus de o femeie de 44 de ani din orașul Dolhasca care rula cu viteza de 71 km/h pe un sector de drum cu limita de 50 km/h. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, femeia figurează cu permisul de conducere reținut din 16.03.2019. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Depistați de polițiști pe când șofau,deși aveau permisele auto suspendate

Luni, la ora 17.20, un echipaj rutier din cadrul Poliţia municipiului Vatra Dornei a observat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.