Cetățean din Bangladesh depistat în timp ce se deplasa pe jos, dinspre frontiera de stat către localitatea Paltin

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au depistat un cetăţean din Bangladesh, în timp ce încerca să intre ilegal în România din Ucraina. În data de 15 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmației s-a desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 09.00, polițiștii de frontieră au depistat un bărbat care se deplasa pe jos, dinspre frontiera de stat către localitatea Paltin, jud. Suceava.

Persoana în cauză nu vorbea limba română și nu își justifica prezența în zona de frontieră, fapt pentru care a fost condusă la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este un cetăţean din Bangladesh, în vârstă 26 de ani şi a încercat să treacă ilegal frontiera din Ucraina în România, cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.