Home / Actualitate / Dosar penal pentru că a condus cu permisul suspendat

Dosar penal pentru că a condus cu permisul suspendat

O patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, luni, la ora 14.40, pe drumul comunal DC 51 B din satul Iaz, comuna Dornești, autoutilitara condusă de un bărbat de 24 de ani, din comuna Iaslovăț. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are drepul de a conduce autovehicule suspendat ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier în cursul lunii februarie 2019, autoutilitara fiindu-i încredințată de fratele acestuia, un bărbat de 36 ani, din municipiul Rădăuți, pentru a fi condusă pe drumurile publice.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul cu permis de conducere reținut” față de bărbatul de 24 de ani și de „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”, față de bărbatul de 36 de ani.

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Video: Un șofer din Verești s-a izbit frontal într-o mașină condusă de un bărbat din Fîntînele, pe drumul Verești – Salcea. Ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale la spital

Joi, în jurul orei 15.57,  în timp ce conducea autoturismul pe DJ 290, din direcția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.