Home / Actualitate / Percheziții domiciliare cu mascații, la doi hoți din Rădăuți

Percheziții domiciliare cu mascații, la doi hoți din Rădăuți

Polițiștii  Biroului Investigații Criminale Rădăuți, cu sprijin din partea polițiștilor Biroului Ordine Publică – Compartimentul Proximitate și Compartimentului Criminalistic, însoțiți de o grupă de luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale – IPJ Suceava, au pus în aplicare luni, două mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Rădăuți la persoane suspectate de comiterea de infracțiuni de furt calificat.

Astfel au fost identificate mai multe bunuri furtate din data de 11.04.2019  de la un bărbat din Rădăuți, acestea fiind ridicate în vederea cercetărilor.

În cadrul activităților informativ-operative desfășurate, au fost identificați doi tineri, ambii în vârstă de 19 ani, din municipiul Rădăuți, față de care au fost emise mandate de aducere și care au fost puși sub învinuire pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Față de cei doi suspecți, polițiștii Biroului Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați parchetului local cu propunerea de a dispune măsuri preventive.

Trebuie menționat faptul că unul dintre suspecți se afla sub măsura controlului judiciar într-o altă cauză penală.

Cei doi tineri au fost reținuți și încarcerați în Centrul de reținere și arestare preventivă al I.P.J. Suceava iar activitățile de cercetare penală sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale, tinerii fiind suspectați și în alte cauze de furt.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Concursul cercului de elevi „Cu viaţa mea apăr viaţa”- etapa judeţeană

La Sala de Sport a C.S.M. Suceava, sâmbătă, 18 mai, a aput loc etapa judeţeană …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.