Home / Actualitate / Festivalul Zilele Teatrului „Matei Vișniec”, ed. III-a

Festivalul Zilele Teatrului „Matei Vișniec”, ed. III-a

A treia ediție a Festivalului Zilele Teatrului „Matei Vișniec”, având ca temă „Teatrul și democrația” are loc în perioada 16 – 30 mai 2019, la Suceava. Vor fi prezente 24 instituții de teatru de stat și independente, atât din țară, cât și din străinătate (Franța, Republica Moldova), cu 32 de spectacole în 58 de reprezentații ce vor încânta ochii privitorilor, în 14 locuri de desfășurare.

O serie de evenimente vor fi cu intrare liberă, unele spectacole vor fi cu bilete la prețuri modice, iar pentru a facilita accesul la spectacolele din festival, TMMVS propune spectatorilor și abonamente.

Abonamentele vor fi împărțite pe 3 categorii: Full option – 19 spectacole – 120 de lei; Un spectacol/zi –14 spectacole cu 100 de lei; Zece la alegere – 80 de lei. Abonamentele vor fi puse în vânzare joi, 2 mai 2019, la casieria teatrului.

Mai trebuie precizat că locuri se vor aloca doar pentru spectacolele care se vor juca în sala Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava. În celelalte săli de spectacol (Casa de Cultură a Sindicatelor și Auditorium „Joseph Schmidt” al USV) nu se alocă locuri nici pentru abonamente, nici pentru bilete.

Biletele costă 10 lei, respectiv 2 lei pentru elevii din învățământul preuniversitar, în timp ce biletele pentru spectacolele dedicate copiilor costă 2 lei.

Pentru spectacolele din festival (16-30 mai 2019) NU se fac rezervări. Pe perioada festivalului, programul casieriei se prelungește. Între 16 și 30 mai casieria este deschisă de luni până vineri, între orele 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul 16:00 – 20:00.

Pentru spectacolele din zilele de 25 și 26 mai, biletele se pot achiziționa fie de la casieria teatrului până pe data de 24 mai, fie cu o oră înaintea începerii spectacolelor, la intrarea în sala Casei de Cultură a Sindicatelor. Biletele și abonamentele vor fi cu locuri doar pentru spectacolele susținute pe scena Teatrului „Matei Vișniec” Suceava. Pentru aceleași spectacole există și posibilitatea achiziționării de bilete online, pe www.blt.ro

Biletele vor fi puse în vânzare luni, 6 mai 2019, la casieria teatrului.

Mai multe puteți afla de pe  https://www.teatrulmateivisniec.ro/sau https://www.facebook.com/teatrulmateivisniec.ro/

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Adolescent accidentat pe trecere de pietoni

Potrivit IPJ Suceava, marți, ora 08.42, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.