Home / Actualitate / Investiții majore în staţia de transformare de la Câmpulung Moldovenesc

Investiții majore în staţia de transformare de la Câmpulung Moldovenesc

În această perioadă Delgaz Grid ( companie din adrul Grupului E.ON) derulează o investiţie de amploare în staţiile de transformare: Bularga – mun. Iaşi, Câmpulung Moldovenesc – jud. Suceava, Bularga – mun. Iaşi şi Şişcani – jud. Vrancea.

Înlocuirea celor trei transformatoare de putere necesită un efort investiţional de aproximativ 3,5 milioane de lei şi implică montarea de echipamente noi, integrarea acestora în SCADA (control de la distanţă şi achiziţie de date), precum şi lucrări de modernizare a cuvelor transformatoarelor pentru evitarea poluărilor accidentale cu uleiuri, informează purtatorul de cuvânt, Sorin Munteanu.

Staţiile de transformare preiau energia din sistemul de transport şi prin intermediul acestor echipamente de putere îi modifică parametrii pentru a putea fi distribuită prin reţelele de medie tensiune către zone mari de consum (comune, localităţi, cartiere etc.).

Delgaz Grid a investit anul trecut peste 257 de milioane de lei în modenizarea sistemului energetic din Moldova, iar programele de investiţii continuă şi în acest an pentru modernizarea sistemului de distribuţie.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Filtre ale polițiștilor rutieri pe drumurile din județ

Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.