Home / Actualitate / Un microbuz ce era dat dispărut de autoritățile din Italia, depistat la vama Siret

Un microbuz ce era dat dispărut de autoritățile din Italia, depistat la vama Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un cetăţean ucrainean care conducea un microbuz marca Mercedes, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Italia. Mai exact, pe data de 01 mai 2019, în jurul orei 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, s-a prezentat la control, pe sensul de intrare în România, pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul ucrainean B.V. în vârstă de 29 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes, cu număr de înmatriculare specific Ucrainei.

În timpul formalităților de frontieră specifice, frontieriștii sireteni au efectuat verificări suplimentare în baza de date, astfel au constatat că autovehiculul este bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autoritățile din Italia, în data de 04.03.2019.

În momentul de față se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul în valoare de 14.100 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Concursul cercului de elevi „Cu viaţa mea apăr viaţa”- etapa judeţeană

La Sala de Sport a C.S.M. Suceava, sâmbătă, 18 mai, a aput loc etapa judeţeană …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.