Home / Actualitate / Accidente provocate prin imprudență

Accidente provocate prin imprudență

Două accidente înregistrate joi, au fost generate de imprudența conducătorilor auto. Unul a avut loc în jurul orei 15.30, provocat de o femeie de 57 de ani, din mun. Suceava, ce a condus autoturismul pe DJ 209D, în localitatea Măriței, pe direcția Siret către Suceava și a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 60 de ani, din mun. Suceava, pasager în auto, care a fost transportată cu o ambulanța la Spitalul Județean Suceava, spun polițiștii.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La foarte scurt timp, respectiv, în jurul orelor 15:47, un bărbat de 68 de ani, a condus autoturismul pe D.N. 17B, pe raza orașului Broșteni, în zona „Pietroasa”, iar după o curbă la dreapta pe sensul de mers Vatra Dornei – Piatra Neamţ a pierdut controlul asupra vehiculului, intrând în coliziune cu un stâlp de la reţeaua de joasă tensiune.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 63 de ani, pasageră, și rănirea ușoară a șoferului și altor 2 persoane aflate în vehicul.

Și în acest caz, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și s-a dispus efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Concursul cercului de elevi „Cu viaţa mea apăr viaţa”- etapa judeţeană

La Sala de Sport a C.S.M. Suceava, sâmbătă, 18 mai, a aput loc etapa judeţeană …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.