Home / Actualitate / S-au urcat la volan făra a deține permise auto

S-au urcat la volan făra a deține permise auto

Doi bărbați s-au ales cu dosare penale pentru că au fost depistați în trafic conducânt autoturisme fără a deține pemise auto. Astfel, joi, la ora 01.28, polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 15 Vatra Dornei au oprit în trafic un autoturism care circula pe strada Botoșel-Orata din comuna Ciocănești, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 53 ani, din comuna Ciocănești. Fiindcă șoferul nu a putut prezenta la control permisul de conducere, s-a procedat la verificarea acestuia în baza de date a Poliţiei Române, rezultând faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie,spun polițiștii.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, iar cercetările urmează a fi continuate de către Postul de Poliție Ciocănești.

 

Al doilea caz s-a înregistrat la ora 23.30, când polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 291 A din direcția Siret către Climăuți, pe raza localității Baineț. Potrivit unui comunicat al IPJ Suveava, “s-a constatat că vehiculul a fost condus de un tânăr de 21 ani din comuna Bilca, str. Luncii căruia i s-au solicitat spre verificare documentele de identitate personale și ale autoturismului condus. Procedându-se la verificarea în bazele de date ale poliției a autoturismului, s-a constat că  plăcuțele figurează ca fiind atribuite unui alt vehicul. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de <conducerea unui vehicul fără permis de conducere> și ,<punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat>”. Cercetările sunt continuate de Postul de Poliție Mușenița, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Concursul cercului de elevi „Cu viaţa mea apăr viaţa”- etapa judeţeană

La Sala de Sport a C.S.M. Suceava, sâmbătă, 18 mai, a aput loc etapa judeţeană …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.