S-au urcat la volan făra a deține permise auto

Doi bărbați s-au ales cu dosare penale pentru că au fost depistați în trafic conducânt autoturisme fără a deține pemise auto. Astfel, joi, la ora 01.28, polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 15 Vatra Dornei au oprit în trafic un autoturism care circula pe strada Botoșel-Orata din comuna Ciocănești, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 53 ani, din comuna Ciocănești. Fiindcă șoferul nu a putut prezenta la control permisul de conducere, s-a procedat la verificarea acestuia în baza de date a Poliţiei Române, rezultând faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie,spun polițiștii.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, iar cercetările urmează a fi continuate de către Postul de Poliție Ciocănești.

 

Al doilea caz s-a înregistrat la ora 23.30, când polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 291 A din direcția Siret către Climăuți, pe raza localității Baineț. Potrivit unui comunicat al IPJ Suveava, “s-a constatat că vehiculul a fost condus de un tânăr de 21 ani din comuna Bilca, str. Luncii căruia i s-au solicitat spre verificare documentele de identitate personale și ale autoturismului condus. Procedându-se la verificarea în bazele de date ale poliției a autoturismului, s-a constat că  plăcuțele figurează ca fiind atribuite unui alt vehicul. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de <conducerea unui vehicul fără permis de conducere> și ,<punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat>”. Cercetările sunt continuate de Postul de Poliție Mușenița, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.