Home / Actualitate / Șoferi amendați și material lemnos confiscat de polițiștii vicoveni

Șoferi amendați și material lemnos confiscat de polițiștii vicoveni

Un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, joi, în jurul orei 13:47 a oprit pentru control pe strada Calea Bucovinei autoutilitara condusă de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Rădăuți, care transporta material lemnos. Deoarece existau suspiciuni cu privire la volumul de material lemnos transportat, s-a luat măsura conducerii autoutilitarei la Ocolul Silvic Putna unde personalul silvic a procedat la inventarierea materialului lemnos, stabilind că este vorba despre cantitatea de 7,42 mc lemn foc fag și lemn foc paltin, iar cantitatea existentă în autoutilitară nu corespundea din punct de vedere al volumului, lungimii și diametrului cu datele înscrise în avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto, precizează IPJ Suceava.

Întreaga cantitate de material lemnos în valoare de cca. 1200 de lei, a fost confiscată şi dată în custodie personalului silvic din cadrul Ocolului Silvic Putna iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4000 de lei.

Tot joi, în jurul orei 12:30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, au oprit pentru control pe DJ209G, pe raza localităţii Straja, autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Straja, care transporta material lemnos.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, fiindu-i solicitat să înmâneze documente personale, ale autoutilitarei şi cele privitoare la încărcătura, șoferul a declarat faptul că nu deţine nici un fel de aviz aferent materialului lemnos. S-a luat măsura conducerii autoutilitarei la Ocolul Silvic Brodina unde personalul silvic a procedat la inventarierea materialului lemnos, stabilind că este vorba despre cantitatea de 1,2 mc cherestea răşinoase.

Întreaga cantitate de material lemnos în valoare de cca. 800 de lei, a fost confiscată şi dată în custodie personalului silvic din cadrul Ocolului Silvic Falcău, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5000 de lei.

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Adolescent accidentat pe trecere de pietoni

Potrivit IPJ Suceava, marți, ora 08.42, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.