Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 03.05.2019, în jurul orei 14.45, un bărbat de 44 ani, din comuna Putna, în timp ce conducea autoturismul pe DN2H în localitatea Putna, din direcția Mănăstirea Putna către Bivolărie, în aceeași direcție, din spatele acestuia, se deplasa în calitate de biciclist, un bărbat de 52 ani, din comuna Burla. Când a ajuns în fața unui magazin șoferul de 44 de ani a parcat autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului, într-o zonă în care oprirea este interzisă, după care a deschis portiera fără a se asigura dacă din spate circulă alte vehicule. În acel moment, l-a acroșat cu portiera pe biciclist, care era în depășirea autoturismului oprit. Biciclistiul s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă suferind leziuni ușoare. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Plopeni

La 03.05.2019, ora 14.50, un tânăr de 20 ani, din mun. Pașcani, jud. Iași, în timp ce conducea autoturismul pe DN29, în loc. Plopeni, oraş Salcea, pe direcţia Suceava către Botoşani, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers lovind în spate autoturismul condus de un bărbat de 32 ani, din comuna Ciurea, jud. Iași, care a fost proiectat într-un auto condus de un bărbat de 37 ani, din com. Tudora, jud. Botoșani. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 72 ani, din comuna Fîntânele, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Liteni

La 03.05.2019, ora 20.00, un bărbat de 64 ani, din comuna Moara în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208C, în localitatea Liteni, comuna Moara, pe DJ 208C, pe direcţia Frumoasa către Vornicenii Mici, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit gardul unui imobil. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului din autoturism, un bărbat de 55 ani, din comuna Moara care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale. După producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei, fiind identificat la domiciliu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducere unui sub influenţa alcoolului” și „părăsirea locului accidentului”.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Concursul cercului de elevi „Cu viaţa mea apăr viaţa”- etapa judeţeană

La Sala de Sport a C.S.M. Suceava, sâmbătă, 18 mai, a aput loc etapa judeţeană …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.