Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Incendiu la o gospodărie din comuna Sucevița

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Sucevița, au intervenit vineri 03 mai, în jurul orei 16.00, cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Sucevița.
La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul unei locuințe, mansarda acesteia și un garaj, cu pericol de propagare la o a doua casă de locuit, care forma o construcție corp comun cu locuința și garajul afectate de foc, precum și cu o clădire anexă. Au ars: acoperișul și mansarda locuinței pe aproximativ 120 mp, casa scării din lemn pe 12 mp și garajul pe 40 mp. Au mai ars bunuri din gospodărie și s-au degradat pereții casei de locuit. Flăcările au izbucnit din garaj, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolația deteriorată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat a doua casă de locuit și construcția anexă, cu bunurile aferente.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.