Home / Actualitate / Proprietarul unui magain a seziat un furt, în timpul cercetării polițiștii au găsit marfă de contrabandă

Proprietarul unui magain a seziat un furt, în timpul cercetării polițiștii au găsit marfă de contrabandă

Sâmbătă  04 mai a.c., în jurul orei 07.30, polițiștii Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Vama aflați în executarea serviciului de patrulare pe raza Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama, au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Vatra Moldoviței, despre faptul că în noaptea de 03/04.05.2019 autori necunoscuți au pătruns în incinta societății comerciale pe care o administrează și au sustras o suma de bani, precum și articole de încălțăminte.
Partea vătămată a declarat ca în interiorul magazinului sub o tejghea avea o suma mică de bani care i-a fost sustrasă, constatând totodată că din magazin au fost luate mai multe bunuri care însumează valoarea de aproximativ 1500 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat”.

În timpul cercetării locului faptei au fost identificate în interiorul magazinului mai multe pachete de țigarete, de provenienţă extracomunitară, respectiv 2240 bucăți țigări marca Marble fără timbru fiscal și acte de proveniență, cu o valoare de piață de aproximativ 1232 lei, precum și 9 recipiente din sticlă de plastic a câte un litru fiecare, fără a fi inscripționate sau imprimate timbru fiscal, cu o valoare de 270 lei, cu privire la care proprietarul nu a putut oferi mai multe detalii. Greu de crezut însă ca aceste produse de contrabandă să fi fost aduse de hoți la schimb cu bunurile sustrase.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. De asemenea s-a dispus confiscarea țigaretelor de contrabandă, de provenienţă extracomunitară precum și confiscarea a 9 litri alcool.

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Adolescent accidentat pe trecere de pietoni

Potrivit IPJ Suceava, marți, ora 08.42, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.