Home / Actualitate / Cărăuși de țigări de contrabandă depistați la Brodina

Cărăuși de țigări de contrabandă depistați la Brodina

La nivelul Sectorului P.F. Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmației, duminică, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 05.30, polițiștii de frontieră au observat în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Straja, județul Suceava, mai multe persoane care transportau, în spate, colete voluminoase spre interiorul țării. Imediat, frontieriștii au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, moment în care bărbații au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean.
Imediat au fost anunțate despre caz autoritățile de frontieră ucrainene, iar în urma cercetării zonei, pe teritoriul românesc, au fost descoperite mai multe colete care conțineau cantitatea de 28.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 327.600 de lei.
Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale, sub directa supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.
Pe de altă parte, poliţiştii de frontieră din cadrul aceluiași sector au descoperit în data de 04 mai a.c., mai multe colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană ce au fost duse la sediul sectorului, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.400 pachete cu țigări de proveniență ucraineană având o valoare de 86. 580 lei. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării și se fac cercetări pentru contrabandă.

 

 

Publicitate

Publicitate

4. Dezmembrari Tudor si Bogdan

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Adolescent accidentat pe trecere de pietoni

Potrivit IPJ Suceava, marți, ora 08.42, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.