Home / Actualitate / Rezultate foarte bune obținute de studenții suceveni la Concursul internațional Robotics Championship

Rezultate foarte bune obținute de studenții suceveni la Concursul internațional Robotics Championship

Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică din Oradea a organizat, în perioada 3-5 mai 2019, Concursul internațional Robotics Championship.

La această competiție, USV a fost reprezentată de 3 echipe de studențiai Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, coordonate de șef lucrări dr. ing. Remus Prodan și șef lucrări dr. ing. Adrian Petrariu, care au obtținut o serie de premii la probele Line Follower Classic, Turbo, Drag Race, Enhanced, Turbo Special, Mini Sumo, Micro Mouse, Freestyle.

Astfel, echipa InelX, formată din studenții MaciucAlexandru-Ilie, Gherasim David, Burlă David, Copilu Denis, DudumanAlexandru, Pamparău Cristian, OnicaȘtefan-Adrian, Cosovan Sorin, Vișan Andrei a obținut: Locul I la Line Follower Enhanced; Locul II la Line Follower Turbo; Locul I la Line Follower Turbo Special; Locul III și locul IV la Freestyle; Locul II și locul IV la Micro Mouse.

 

Pe de altă parte, echipaTechM (studenții: Macsim Beniamin, Miron Cristi, Murariu Cristian) a luat Locul III la proba Micro Mouse.

Nu în ultimul rând, echipa Electro Racers (studenții: Bilius Alexandru, Liviu Popovici, Mandici Cristi-Catalin, Sandru Pentru-Ionut) a fost premiată cu : Locul I la proba Mini Sumo; Locul II la proba Mini Sumo.

 

Activitatea de robotică competițională a studenților din USV a cunoscut un salt calitativ important, ca urmare a implicării profesordr.ing. Adrian GRAUR în punerea la dispozitie a spațiului și a echipamentelor necesare pentru desfășurarea activității de pregătire a concursurilorșia activității curente din cadrul Clubului de   USV.

 

Pagina web de prezentare a competiției se află la adresa https://rc.univoradea.ro/ro/

 

 

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Adolescent accidentat pe trecere de pietoni

Potrivit IPJ Suceava, marți, ora 08.42, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.