Home / Actualitate / Mașină confiscată de frontieriști pentru că avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor

Mașină confiscată de frontieriști pentru că avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit, ascunse într-un spaţiu special amenajat în podeaua unui autoturism condus de un cetățean român, aproximativ 1.640 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Mai exact, marți, în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român P. A. în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism marca Opel Zafira. În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

“Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în podeaua autoturismului, cantitatea de 1.638 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2.457 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. Totodată, autoturismul în valoare de 4.500 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării de către autoritatea vamală, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor”, precizează Radu Lungu, din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației.

 

 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Adolescent accidentat pe trecere de pietoni

Potrivit IPJ Suceava, marți, ora 08.42, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.