O casă din cartierul sucevean Burdujeni a luat foc de la coșul de fum

În noaptea de marți spre miercuri, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în cartierul Burdujeni, din municipiul Suceava. Existența focului a fost anunțată prin apel la 112, la ora 22:21.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul unei locuințe P+1+M, cu pericol de propagare la întreaga clădire și la construcțiile învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 0:00, dar flăcările au distrus acoperișul casei de locuit, construit din lemn, cu învelitoare din tablă pe 80 mp, bunuri de uz casnic, materiale textile, elemente de mobilier depozitate în pod, tavanul dintre etaj și mansardă și altele. S-au degradat finisaje interioare și exterioare și alte bunuri.

Potrivit ISU Bucovina, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și construcțiile învecinate, cu bunurile aferente.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.