Home / Actualitate / Urmărire după o autoutilitară condusă de un vicovean fără permis

Urmărire după o autoutilitară condusă de un vicovean fără permis

În timp ce acționa pe DJ 178C din comuna Bilca, marți, la ora 12.30, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a efectuat semnalul regulamentar de oprire unei autoutilitare, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acesteia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune pe o distanță de aproximativ 300 m, conducătorul auto oprind brusc pe partea dreaptă a drumului, informează IPJ Suceava.

În autoutilitară, polițiștii au identificat trei persoane și întrucât existau suspiciuni cu privire la persoana care a condus autoutilitara, cei trei au fost conduși la sediul poliției pentru cercetări, stabilindu-se faptul că, vehiculul a fost condus de un bărbat de  47 de ani din comuna Vicovu de Jos.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, acesta, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Concursul cercului de elevi „Cu viaţa mea apăr viaţa”- etapa judeţeană

La Sala de Sport a C.S.M. Suceava, sâmbătă, 18 mai, a aput loc etapa judeţeană …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.