Home / Actualitate / Urmărire de 25 km după o motocicletă neînmatriculată

Urmărire de 25 km după o motocicletă neînmatriculată

Polițiștii au fost nevoiți să urmărească kilometri buni o motocicletă ce nu a oprit la semnul lor dar, într-un final motociclistul a fost prins și încătușat. Joi, ora 12.45, în timp ce acționa pe DN 17A din comuna Sucevița, la intersecția cu DC Voievodeasa, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a efectuat semnalul regulamentar de oprire unei motociclete fără număr de înmatriculare, însă conducătorul acesteia nu s-a conformat continuându-și deplasarea, motiv pentru care, s-a trecut la urmărirea motocicletei cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune, pe o distanță de circa 25 km, concomitent cu somarea conducătorului acesteia prin portavoce, iar într-o curbă, conducătorul vehiculului a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a pătruns într-un șanț, fiind blocat și imobilizat de polițiști. Conducătorul motocicletei a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 18 ani.

Verificările în bazele de date au arătat faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto, fiindu-i întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînregistrat sau neînmatriculat”.

Totodată, pentru faptul că nu a oprit la semnalul polițiștilor, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 725 lei, conform O.U.G. nr.195/2002 republicată.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Concursul cercului de elevi „Cu viaţa mea apăr viaţa”- etapa judeţeană

La Sala de Sport a C.S.M. Suceava, sâmbătă, 18 mai, a aput loc etapa judeţeană …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.