Home / Actualitate / Condamnați la închisoare, opriţi în P.T.F. Siret

Condamnați la închisoare, opriţi în P.T.F. Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au identificat și predat autorităților competente doi cetățeni ucraineni, căutaţi de autoritățile din Germania şi Austria pentru săvârșirea unor infracțiunii contra proprietăţii şi de tăinuire. Azi dimineaţă, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră cetățeanul ucrainean M. I., în vârstă de 22 de ani. În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din Germania, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare. Astfel, bărbatul are de executat o pedeapsă de 10 ani închisoare pentru săvârșirea unor infracțiunii contra proprietăţii.

În data de 09.05.2019, în jurul orei 09.30, tot în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră un alt cetățean ucrainean, în vârstă de 42 de ani. În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din Austria, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

În ambele cazuri, cetăţenii ucraineani au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Adolescent accidentat pe trecere de pietoni

Potrivit IPJ Suceava, marți, ora 08.42, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.