Home / Actualitate / Sesiunea națională de comunicări științifice studențești „Economia europeană. Prezent și perspective – Ziua Europei”
SONY DSC

Sesiunea națională de comunicări științifice studențești „Economia europeană. Prezent și perspective – Ziua Europei”

Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a organizat zilele trecute, o sesiune națională de comunicări științifice studențești, cu tema „Economia europeană. Prezent și perspective”, sub auspiciile Zilei Europei.

La eveniment au participat 40 de studenți și doctoranzi, atât din cadrul Facultății de Stiinţe Economice şi Administraţie Publică, cât și studenţi din alte centre universitare din țară, membre ale Asociaţiei Facultăților de Economie din România (AFER). Manifestarea, care se află la a doua ediție, este dedicată studenților de la programele de studiu de licență, master și doctorat de la facultățile cu profil economic, membre AFER. Lucrările participante au trebuit să întrunească girul cadrelor didactice universitare coordonatoare și să fie selectate la nivel de facultate participantă, La eveniment au participat, ca invitați, 6 studenți de la Universitatea Tehnică a Moldovei. Aceștia urmează programul de masterat în domeniul Administrării afacerilor, cu dublă diplomă.Invitatul de onoare a fost prof. univ.dr.  Heike Bahre, Fachhochschule des Mittelstandes, Berlin, Germania, care a moderat secțiunea alături de conferenţiar universitar doctor Angela Albu, director al Departamentului de Economie, Informatică Economică și Gestiunea Afacerilor (USV). Evenimentul a fost susținut printr-un proiect de activități extra-curriculare finanțat de MEN, dar și  cu sprijinul ACCA – România.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Adolescent accidentat pe trecere de pietoni

Potrivit IPJ Suceava, marți, ora 08.42, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.