Home / Actualitate / Acţiunea „Fii conştient, nu dependent”

Acţiunea „Fii conştient, nu dependent”

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din Sistemul de Protecţie a copilului aflat în dificultate EUROACTIV” și Compartimentul de Prevenire și analiză din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Palatul Copiilor Suceava și Ambu Life Suceava  organizează joi 16.05.2019 între orele 1300 – 1430 un flash mob antiviolență și o siimulare de accident rutier.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului 2019 din perioada 13 – 19.05.2019, la a IX-a ediţie şi, are ca scop sensibilizarea opiniei publice şi a factorilor de decizie în vederea diminuării obstacolelor şi de prevenire a consumului de droguri, plante etnobotanice, violenţă, tutun şi accidente rutiere.

La simularea de accident rutier vor participa şi doamna Prefect, alături de reprezentanții IPJ, IȘJ, ISU, IJJ, şi reprezentanți ai societăţii civile.

La sfârșitul simulării accidentului rutier, vă invităm să luați parte la conferința de presă ce va avea loc în Sala ”Bucovina” din Palatul Administrativ, unde și-au confirmat participarea doamna Prefect, alături de comisarul șef Adrian Buga, de adjunctul ISU și Comandantul IJJ, și Inspectorul șef al IȘJ.

Conferința de presă va fi moderată de doamna prof. Tatiana Vîntur de la Inspectoratul Școlar Județean Suceava și de domnul Comisar șef Ionuț Epurean de la Inspectoratul Județean de Poliție Suceava.

Acțiunea este sprijinită de Remat S.C. Alin For You S.R.L. ce ne pune la dispoziție 2 autoturisme pentru efectuarea simulării accidentului rutier și, de Ambu Life, ce vor efectua primul ajutor al victimelor simulării accidentului rutier. În speranța că ne veți sprijini prin promovarea evenimentului vă mulțumim și, vă aşteptăm!

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Adolescent accidentat pe trecere de pietoni

Potrivit IPJ Suceava, marți, ora 08.42, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.