Home / Actualitate / Șoferii continuă să se urce băuți la volan

Șoferii continuă să se urce băuți la volan

Polițiștii depistează zilnic șoferi ce conduc după ce consumă licori bahice. Astfel, joi, ora 00.41, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Prieteniei din localitate, autoturismul condus de un localnic de 38 de ani. Fiindcă mirosea a alcool, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot joi, ora 02.55, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control  pe strada Cuza Vodă din localitate, autoturismul condus de un localnic de 25 de ani. Și aceasta s-a înfruptat din licorile lui Bachus, etilotestul indicând 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat țoferul fiind dus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 20.00, o patrulă din cadrul Poliției orașului Milișăuți a oprit pentru control pe DC 42A din comuna Iaslovăț, autoturismul condus de un localnic de 59 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Concursul cercului de elevi „Cu viaţa mea apăr viaţa”- etapa judeţeană

La Sala de Sport a C.S.M. Suceava, sâmbătă, 18 mai, a aput loc etapa judeţeană …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.