Home / Actualitate / La somațiile frontieriștilor au abandonat coletele cu țigări și mașina de teren

La somațiile frontieriștilor au abandonat coletele cu țigări și mașina de teren

Astăzi, în jurul orei 01.55, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF a observat, cu aparatura de vedere pe timp de noapte, la aproximativ 30 m de frontiera de stat, pe direcţia comunei Straja, mai multe persoane care încărcau într-un autoturism de teren mai multe colete voluminoase. Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, moment în care bărbații au abandonat autoturismul şi coletele cu ţigări şi au fugit spre teritoriul statului ucrainean.

“Pe timpul acțiunii, polițiștii de frontieră au tras zece focuri de avertisment în plan vertical cu respectarea prevederilor legale, deoarece bărbații nu s-au supus somațiilor legale, însă aceştia au fugit în Ucraina. Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare a zonei” informează Poliția de Frontieră.

Frontieriștii au descoperit mai multe colete cu țigări şi un autoturism marca Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Marea Britanie. Atât maşina cât şi ţigările au fost duse la sediul sectorului pentru continuarea verificărilor. La inventarierea țigărilor din autoturism cât şi a coletelor găsite în zonă, a rezultat cantitatea de 33.950 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 397.215 lei.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul de teren a fost indisponibilizat la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor și totodată se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Maratonul Cetăți Suceava- 21 septembrie 2019

Este un eveniment caritabil sportiv, din ramura alergare, menit să sprijine proiectul Organizației Salvați Copiii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.