Home / Actualitate / Șase percheziții domiciliare în județele Suceava și Bacău

Șase percheziții domiciliare în județele Suceava și Bacău

Polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava au pus în aplicare marți, 6 mandate de percheziție domiciliară în cadrul unui dosar penal aflat în lucru, din care 4 pe raza județului Suceava și 2 pe raza județului Bacău, fiind vizate diferite locații folosite pentru depozitarea țigărilor de contrabandă de proveniență extracomunitară, anunță IPJ Suceava.

Potrivit polițiștilor, cele 720 de pachete cu țigări de proveniență extracomunitară găsite la percheziții, au fost indisponibilizate, urmând ca, pentru această cantitate cât și pentru țigările de contrabandă capturate pe timpul monitorizării, să fie calculate sumele cu care a fost prejudiciat bugetul consolidat al statului, în vederea aplicării măsurilor asiguratorii. De asemenea, urmare a activităților desfășurate, trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 41 de ani din județul Bacău, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităților infracționale, precum și tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Maratonul Cetăți Suceava- 21 septembrie 2019

Este un eveniment caritabil sportiv, din ramura alergare, menit să sprijine proiectul Organizației Salvați Copiii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.