Prânz caritabil: Ospăț în Bucovina

Pe 26 mai, Grupul de inițiativă Fundația Comunitară Bucovina în parteneriat cu Equestrian Dreams-Mitocu Dragomirnei, organizează un brunch tradițional, sub numele de Ospăț în Bucovina, dedicat petrecerii timpului liber într-un mod inedit, având drept fundament sprijinirea proiectului „Ajută un copil să meargă la școală”. Acest proiect își propune să susțină 10 tineri cu rezultate școlare remarcabile să își depășească condiția modestă de acasă și să cucerească lumea.

Potrivit organizatorilor, participanții vor avea la dispoziție preparate tradițional bucovinene, vin bun-bunuț, bere locală și suc de mere pentru copii. Iar pentru a asigura divertismentul părinților și pentru a contura cât mai puternic planul de petrecere calitativă a timpului liber, în cadrul evenimentelor vor fi ateliere creative de pictură și jocuri pentru micuți. Muzica bună nu va lipsi din peisaj, astfel încât participanții vor avea parte de momente muzicale.  

Evenimentul are loc începând cu ora 15:00, iar locația pitorească este asigurată de Equestrian Dreams. Intrarea la eveniment este asigurată de plata unei donații minime în valoare de 50 de lei pentru un adult și un copil cu vârsta de 10 ani. Pentru copii cu vârsta peste 10 ani, însoțiți de un părinte, se adaugă 10 lei la donația minimă.

 Ospăț în Bucovina este organizat cu sprijinul necontenit al Băcăniei Boierești, Tudia Lactate, Saveurs,  EveryDay Cookies&Sweets si Bermas Suceava.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.