Home / Actualitate / Captură consistentă de țigări de contrabandă

Captură consistentă de țigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat zilele trecute, în apropierea frontierei de stat două grupuri de persoane care transportau colete voluminoase şi se îndreptau spre interiorul ţării. Frontieriștii au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, însă persoanele au abandonat coletele cu ţigări şi au fugit spre teritoriul statului ucrainean.

Întrucât cărăușii nu s-au supus somațiilor, polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase focuri de avertisment în plan vertical. Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale Ucrainei, concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare a zonei. Astfel, au fost descoperite mai multe colete voluminoase care conțineau cantitatea totala de 12.400 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 145.100 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a fi luate toate măsurile legale ce se impun.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Maratonul Cetăți Suceava- 21 septembrie 2019

Este un eveniment caritabil sportiv, din ramura alergare, menit să sprijine proiectul Organizației Salvați Copiii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.