Doi ucraineni depistați la graniță traansportând colete cu țigări de contrabandă

Joi, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, jud. Suceava, s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 05.00, frontieiștii au observat în apropierea frontierei de stat, mai multe persoane care se deplasau spre interiorul țării, pe direcția localității Bilca, transportând în spate colete voluminoase.

Imediat, s-a acționat pentru interceptarea persoanelor în cauză, efectuându-se  somațiile legale prin voce, reuşindu-se reţinerea a doi cetăţeni ucraineni, de 23, respectiv 27 de ani. Imediat au fost anunțate autoritățile de frontieră din Ucraina despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

Totodată, la fața locului polițiștii de frontieră au descoperit mai multe colete care conțineau cantitatea de 7.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 81.900 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.